tillbehör.

Gör din anläggning lite mer intressant och mer lönsam.
Det är värt det! Vi lagerhåller de bästa tillvalen och ger
individuella rekommendationer i våra offerter.

Batteri BYD 4 – 256 kWh

 

Maximera användningen av din solel med ett batteri från BYD. Detta batteri fyller alla viktiga parametrar och det är därför vi rekommenderar dem i våra offerter. Ett solcellsbatteri ger dig rätt till en skattereduktion på hela 50% av totalkostnaden!

  – Modulärt. Installera 4 kWh nu och fyll på nästa år för maximerat bidrag.

  – Skalbart hela vägen upp till 256 kWh (64×4)

  – Maxeffekt 10 kW fördelat på 3 faser.

  – Stödjer backup funktionalitet 

  – Helt kobolfri

  – 10 års garanti (daglig i och urladdning)

Laddbox Zappi 22kW

Zappi är en laddbox i en egen liga med sina många inställningsmöjligheter. Det går tex att ställa in så att den laddar enbart med el från solceller eller batteri. Eller du kanske bara vill ladda på natten? Allt är kontrollerbart med Myenergi APP.

Har du inga solceller eller batteri? Inga problem. Zappi fungerar då fortfarande som en vanlig laddningsstation som importerar från nätet. 

Lastbalanseringen möjliggör att du kan ladda med upp till 32A fast du bara har 16A säkring. Detta förutsatt då om t.ex. dina solceller eller batteri samtidigt kan ge 16A. 16A från nätet och 16A från solceller/batteri = 32A till bilen.

Vår egen laddstolpe till Zappi

Komplett laddstolpe i stilren design för Zappis laddboxar. Väderskyddad och helt i aluminium. Förberedd för 2 laddboxar. Inklusive betongfundament

Previous
Next
Previous
Next

... och vår växelriktartavla!

Vi sätter alla växelriktare, brytare och kapsling i förväg på våra egna tavlor för att det ska gå så fort som möjligt att få igång er anläggning. Tavlan mäter 1 x 1,2m. 

 

Den är egentligen inget tillbehör utan vi sätter den alltid utan kostnad. Och det blir ju väldigt stiligt också… eller hur?