tillbehör.

Gör din anläggning lite mer intressant och mer lönsam.
Det är värt det! Vi lagerhåller de bästa  tillvalen och ger
individuella rekommendationer i våra offerter.

Konsumtionsmätare

Med en konsumtionsmätare får man full kontroll över hur mycket el fastigheten konsumerar. Detta tillsammans med data från export och batterilagring ger dig en visuell förståelse över ditt system som är alldeles oslagbar.

Ta en titt på filmen här bredvid så förstår du att även konsumtionen är viktig för att kunna se helheten.

[HD] SolarEdge StorEdge with backup in the monitoring portal
Play Video

Laddbox Zappi 22kW

Zappi är en laddbox i en egen liga med sina många inställningsmöjligheter. Det går tex att ställa in så att den laddar enbart med el från solceller eller batteri. Eller du kanske bara vill ladda på natten? Allt är kontrollerbart med Myenergi APP.

Har du inga solceller eller batteri? Inga problem. Zappi fungerar då fortfarande som en vanlig laddningsstation som importerar från nätet. 

Lastbalanseringen möjliggör att du kan ladda med upp till 32A fast du bara har 16A säkring. Detta förutsatt då om t.ex. dina solceller eller batteri samtidigt kan ge 16A. 16A från nätet och 16A från solceller/batteri = 32A till bilen.

Solarfarms växelriktartavla

Vi sätter alla växelriktare, brytare och elcertifikatsmätare i förväg på våra egna tavlor för att det ska gå så fort som möjligt att få igång anläggningen. Tavlan mäter 1×1,2m.

 

Den är egentligen inget tillbehör utan vi sätter den alltid utan kostnad. Och det blir ju väldigt stiligt också… eller hur?